Εταιρεία

Η εταιρεία μας

Η AQUAdot έχοντας μεγάλη πείρα πάνω στο χώρο κατασκευής κολυμβητικών δεξαμενών και χώρων SPA, δραστηριοποιείται σε όλη την βορειοδυτική Ελλάδα, καλύπτοντας όλες τις πτυχές για την φροντίδα της πισίνας σας.

Ειδικεύεται στη κατασκευή ιδιωτικών και δημοσίας χρήσεως κολυμβητικών δεξαμενών, καθώς και στις πωλήσεις: Υδρομασάζ, Χημικών απολύμανσης ύδατος και όλων των ειδών τα αξεσουάρ πισίνας. Χρησιμοποιεί υλικά υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας, φιλικά  προς το περιβάλλον με δυνατότητα παροχής πολυετών εγγυήσεων. Με σεβασμό προς τον πελάτη η AQUAdot αναλαμβάνει το σύνολο των εργασιών που απαιτείται για την κατασκευή πισίνας σε προσιτές τιμές, που ξεκινούν από τον σχεδιασμό, μέχρι και την τελική διαμόρφωση του χώρου.

Ακόμα, η ομάδα συντηρητών είναι στο πλευρό σας, για να σας παρέχει υποστήριξη στα ζητήματα που αφορούν τον καθαρισμό και την συντήρηση της πισίνας σας, καθώς επίσης την επισκευή ή και την εκ νέου κατασκευή του μηχανολογικού εξοπλισμού. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες και πλέον αξιόπιστες εταιρείες του εξωτερικού και της Ελληνικής αγοράς. Κάθε μηχάνημα - προϊόν, προσφέρεται με τεχνικές προδιαγραφές σύμφωνα με τα αυστηρότερα διεθνή standard.

Γνωρίστε την εταιρεία μας και γίνετε και εσείς ένας από τους πολλούς ευχαριστημένους πελάτες της.